søndag 27. januar 2013

Semifinale i Lillehammer cup!

I semifinalen ble et velspillende Bærum lag for sterkt for våre gutter. Vi startet som vanlig veldig bra og tok ledelsen 1-0 og hadde også muligheten til å øke. Bærum fikk etter hvert skikkelig sving på sine overganger og 1-1 kom etter en retur på et skudd i tverrliggeren. 1-2 kom etter fantastisk enkeltmannsprestasjon av Bærum sin tekniske spiss. 1-3 kom etter et klasseangrep av Bærum. Med kun 4 minutter igjen måtte vi flytte opp laget og spille på høyere risiko. Det utnyttet Bærum med to flotte kontringer, og til slutt stod det 1-5.

Guttene hadde fin progresjon gjennom cupen og presterte bedre enn vi hadde forventet. Skuffelse rett etter kampen blir nok erstattet av stolthet innen vi kommer hjem.

Vi kom til åttendelsfinalen med vårt andre satsningslag, mens lag 3 og 4 røk ut etter innledende runder. Totalt sett er vi godt fornøyd med prestasjonene i Lillehammer cup, som er Norges største innecup, men mest av alt setter nok guttene størst pris på det sosiale samholdet.

Etter trøbbel med å få start på bussen er vi nå på veg med en sliten, men fornøyd gjeng. Forventet ankomst Byåsen er ca 23.

Mvh Arild Brovold

Ingen kommentarer: